Έρευνα: Αυτοί είναι οι άνθρωποι που έρχονται συχνότερα σε οργασμό!

Έρευνα: Αυτοί είναι οι άνθρωποι που έρχονται συχνότερα σε οργασμό!

Δυστυχώς η επιστήμη μίλησε

Καλοκαίρι είναι, διακοπές ετοιμάζεσαι να πας ή είσαι ήδη, γιατί να σε πικράνω θα μου πεις; Το θέμα βέβαια είναι ότι σήμερα δεν είμαι εδώ για να σε πικράνω, αλλά για να σου πω μία μεγάλη και άβολη αλήθεια, για την οποία, δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα. Ή μήπως όχι;

Διαβάστε επίσης: Στη Μύκονο ψήφισαν... μπικίνι «δαγκωτό» - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα έρευνα λοιπόν από το Brigham Young University, εξέτασε 1,683 παντρεμένα ζευγάρια σε ό, τι έχει να κάνει με τη συχνότητα που κάνουν σεξ, αλλά και κατά πόσο το απολαμβάνουν.

giphy

Το 43% των αντρών για παράδειγμα, παραδέχτηκε ότι αδυνατεί να καταλάβει πότε η σύντροφός του έχει όντως τελειώσει, ενώ είναι πολλοί και εκείνοι οι άντρες που θεωρούν ότι οι σύζυγοί τους έχουν περισσότερους οργασμούς από αυτούς που έχουν στην πραγματικότητα.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Και τώρα το πολύ άβολο: Μόλις το 49% των παντρεμένων γυναικών παραδέχτηκε ότι έρχεται σε οργασμό κάθε φορά που κάνει σεξ, ή έστω τις περισσότερες, με τους άντρες να αγγίζουν το… 89%!

Μήπως λέω μήπως, οι άντρες κάπως επαναπαύονται μετά το γάμο και γίνονται λίγο πιο παρτάκηδες στο θέμα σεξ; Μήπως λέω, μη με σταυρώσεις κιόλας.

Πηγή: ratpack.gr