5 καλύτεροι τρόποι για να ζητήσεις το τηλέφωνο της

5 καλύτεροι τρόποι για να ζητήσεις το τηλέφωνο της

Πως να το κάνεις και να μη γίνεις ρόμπα

Οι περισσότεροι από εμάς παγώνουμε λίγο όταν έρθει η ώρα να της ζητήσουμε το τηλέφωνο.

Διαβάστε επίσης: Tο μεγαλύτερο ψέμα που λένε οι άντρες μετά την ερωτική πράξη!

Ένας άντρας όμως πρέπει να ξεχωρίζει από το κοπάδι κι αυτό ισχύει ακόμη και στην περίπτωση που πρέπει να μάθουμε τον αριθμό της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Αυτά τα κόλπα θα σου μάθουν να το κάνει με το σωστό τρόπο.

Δες παρακάτω για τι πράγμα μιλάμε:

  • To παλιό κόλπο: Πες της πως έχασες το τηλέφωνο σου κι αν μπορεί να σε πάρει. Μετά αποθηκεύεις το τηλέφωνο της και της στέλνεις ένα ευχαριστήριο μήνυμα. Εδώ θα χρειαστεί να έχεις πολύ χιούμορ.
  • Μη ρωτάς. Απλά κάνε σχέδια μαζί της και υπονόησε πως θα ήθελες να κανονίσεις κάτι μαζί της. Κάποια στιγμή απλά θα γίνει μόνο του γιατί θα χρειαστεί να δώσετε κάποιο ραντεβού και να μιλήσετε στο τηλέφωνο.
  • Απλά πες πως θα ήταν καλό να αλλάξετε νούμερα. Αυτό σημαίνει πως είστε ισότιμοι και ΄μία ομάδα' και πως εκείνη δεν είναι πιο πάνω από σένα σε αξία.
  • Το κλασικό κόλπο/ατάκα: αν δεν έχεις πρόβλημα να γίνεις γραφικούλης, δοκίμασε να της πεις "το τηλέφωνο μου έχει κάποιο πρόβλημα, δεν έχει μέσα το νούμερο σου". Σίγουρα θα λειτουργήσει σε κορίτσια που δουλεύουν σε μαγαζιά με κινητή τηλεφωνία.
  • Κάντην να σε ρωτήσει: Απλά θύμισε της πως πρέπει να σου στείλει εκείνο το επείγον άρθρο ή αρχείο αλλά μη μπεις σε λεπτομέρειες. Κάποια στιγμή θα στο ζητήσει από μόνη της.

Πηγή: ratpack.gr