Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού στήριξε την εκστρατεία του Συνδέσμου Cans for Kids

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού στήριξε την εκστρατεία του Συνδέσμου Cans for Kids
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού, στο πλαίσιο της άσκησης πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στήριξε για δεύτερη συνεχή χρονιά, την εκστρατεία του Συνδέσμου «Cans for Kids» για συλλογή και συμπίεση άδειων αλουμινένιων δοχείων, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2016, στη Λευκωσία.

Μετά από πρωτοβουλία της Εταιρείας οι εθελοντές, με αυξημένο αίσθημα υπευθυνότητας και αλληλεγγύης, βοήθησαν υποστηρίζοντας τη δραστηριότητα αυτή, αυτή που απώτερο σκοπό έχει την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τους παιδικούς θαλάμους των κυπριακών νοσοκομείων. Συγκεκριμένα, τα έσοδα από την εξαγωγή του αλουμινίου θα δοθούν στο Παιδογκολογικό Τμήμα του Μακαρίου Νοσοκομείου.

Τα τελευταία χρόνια η Τσιμεντοποιία Βασιλικού επενδύει σταθερά στην εθελοντική προσφορά, ενισχύοντας ταυτόχρονα το ομαδικό πνεύμα και την προσφορά μέσα από τη συλλογική προσπάθεια. Δέσμευσή της Εταιρείας είναι να συνεχίσει την εφαρμογή εταιρικών πολιτικών που έχουν ως βασικούς πυλώνες τον σεβασμό και την προσφορά προς τους εργαζομένους, το περιβάλλον και την κοινωνία.