Η Prime Insurance Μεγάλος Χορηγός του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

Η Prime Insurance Μεγάλος Χορηγός του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

Στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής του αποστολής, με στόχο την πρόληψη και ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, διοργάνωσε φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο, με μεγάλο χορηγό την Prime Insurance. Αυτή ήταν η δεύτερη στη σειρά μεγάλη εκδήλωση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού που έγινε πραγματικότητα με τη βοήθεια της Prime Insurance, τους τελευταίους μήνες.

Η εκδήλωση, με την ονομασία «Μελωδίες Αγάπης», τέθηκε υπό την αιγίδα της κυρίας Άντρης Αναστασιάδη και πραγματοποιήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Προεδρικού Μεγάρου. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τις ανάγκες του προγράμματος «Πρόγευμα του Μαθητή», του Τμήματος Νέων, του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Κατά την όμορφη βραδιά της εκδήλωσης, εκατοντάδες καλεσμένοι απόλαυσαν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που περιλάμβανε δημοφιλή αποσπάσματα από όπερες και ναπολιτάνικες σερενάτες, καθώς και τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη και Μάνου Χατζιδάκη. Συμμετείχαν ο βαρύτονος Κύρος Πατσαλίδης και η σοπράνο Κατερίνα Κουρή, με μαέστρο στο πιάνο τον Γιάννη Χατζηλοΐζου.

Η Prime Insurance παραδοσιακά στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, αφού μέσω τέτοιων χορηγιών και εκδηλώσεων λαμβάνουν βοήθεια χιλιάδες άτομα και ιδιαίτερα μικρά παιδιά.