«Μετατρέψτε τη ζωγραφιά σας σε λούτρινο παιχνίδι!»

«Μετατρέψτε τη ζωγραφιά σας σε λούτρινο παιχνίδι!»

Ελάτε να ζωγραφίζουμε μαζί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου

Η ΙΚΕΑ, προσκαλεί τα παιδιά των μελών του Προγράμματος ΙΚΕΑ Family να λάβουν μέρος στον 3ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής Λούτρινων Παιχνιδιών ΙΚΕΑ 2016, σχεδιάζοντας το λούτρινο παιχνίδι των ονείρων τους, για καλό σκοπό.

Ελάτε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 12:00-17:00 στο κατάστημα ΙΚΕΑ, όπου παιδιά 3-12 ετών μπορούν να επιστρατεύσουν τη φαντασία τους και να ζωγραφίσουν το λούτρινο παιχνίδι που ονειρεύονται. Από το Διαγωνισμό θα αναδειχθούν 10 παγκόσμιοι νικητές, οι ζωγραφιές των οποίων θα «ζωντανέψουν» και θα γίνουν πραγματικά λούτρινα παιχνίδια που θα πωλούνται σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ το φθινόπωρο του 2017, ως η συλλεκτική συλλογή SAGOSKATT. Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το διαγωνισμό και τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στο
http://www.ikea.com.cy/home/diagonismos-zografikis/ .

Στον αντίστοιχο περσινό Διαγωνισμό, η ΙΚΕΑ δέχθηκε συνολικά πάνω από 52.000 συμμετοχές. Η κριτική επιτροπή της ΙΚΕΑ Σουηδίας μελέτησε όλες τις υπέροχες ζωγραφιές και επέλεξε τους 10 νικητές, ηλικίας 5-9 ετών. Ανάμεσα στους νικητές θα βρείτε ένα φωτεινό ήλιο, ένα τρομακτικό τερατάκι, έναν πράσινο βατραχο-γουρουνο-πίθηκο και πολλές άλλες απίστευτες δημιουργίες, που θα είναι διαθέσιμες προς πώληση στο κατάστημα ΙΚΕΑ την περίοδο 20/11-24/12/2016.

PE583408 lowresPH139473 lowres

«Ο διαγωνισμός δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να βάλουν τη δημιουργικότητά τους σε δράση και να ζωγραφίσουν το λούτρινο παιχνίδι των ονείρων τους. Έτσι διευρύνεται η φαντασία των παιδιών και αυτό φαίνεται στις ζωγραφιές τους.», Bodil Fritjofsson, Υπεύθυνος Ανάπτυξης Προϊόντων στο Παιδικού Τμήματος ΙΚΕΑ

Οι περσινοί νικητές δεν έδειξαν απλώς τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, συνέβαλαν ταυτόχρονα και στο σκοπό της φετινής εκστρατείας της ΙΚΕΑ «Παίζουμε μαζί για καλό σκοπό», που υποστηρίζει το δικαίωμα όλων των παιδιών στο παιχνίδι και την ανάπτυξη, αφού για κάθε παιχνίδι και βιβλίο που θα πωλείται στα καταστήματα ΙΚΕΑ την περίοδο 20/11-24/12/2016, το ΙΚΕΑ Foundation θα δωρίζει 1€ σε προγράμματα οργανισμών όπως η UNICEF, η Save the Children και η Room to Read, που στηρίζουν τα δικαιώματα των παιδιών σε μερικές από τις φτωχότερες κοινότητες του κόσμου.

Εάν δεν είστε μέλος στο Πρόγραμμα ΙΚΕΑ Family, εγγραφείτε εντελώς δωρεάν στο κατάστημα ΙΚΕΑ ή ηλεκτρονικά στο www.IKEA.com.cy/family, για να συμμετέχουν και τα δικά σας παιδιά στο Διαγωνισμό.