Βράβευση της Lidl- Cyprus για τη διαχρονική προσφορά της στους σκοπούς της Αροδαφνούσας

Βράβευση της Lidl- Cyprus για τη διαχρονική προσφορά της στους σκοπούς της Αροδαφνούσας
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 40 ετών συνεχούς προσφοράς της Αροδαφνούσας στην κοινωνία της Κύπρου, στην παρουσία του αξιότιμου Υπουργού Υγείας κ. Παμπορίδη, ο Πρόεδρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Δρ. Αδάμου επέδωσε στην κ. Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Lidl, βραβείο για τη διαχρονική υποστήριξη της εταιρείας στους ευγενείς σκοπούς της Αροδαφνούσας.
Η βράβευση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του φιλανθρωπικού δείπνου που οργανώθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για να τιμηθεί το έργο της Αροδαφνούσας και αυτών που το στηρίζουν παντοιοτρόπως.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο εκ μέρους της Lidl, η κ. Αδαμίδου χαρακτήρισε ιδιαίτερα τιμητική τη διάκριση που λαμβάνει και διαβεβαίωσε ότι η Lidl Cyprus θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας Αροδαφνούσα. Συγκεκριμένα, η Lidl Cyprus υιοθετεί εξολοκλήρου το τμήμα σίτισης της Αροδαφνούσας χορηγώντας τρόφιμα και υλικά για τη σίτιση πασχόντων, ενώ χρηματοδοτούνται παράλληλα οι μισθοί και τα λειτουργικά έξοδα που απαιτούνται, ώστε καθημερινά, να προσφέρονται υγιεινά και νόστιμα γεύματα στους ασθενείς.

Ήδη, η Lidl Cyprus από το 2013 έχει αναγνωρίσει το εξαιρετικό κοινωνικό έργο που επιτελείται στην Αροδαφνούσα και έχει εντάξει την στήριξη του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας με στόχο τη σταθερή ανάδειξη πρωτοβουλιών που έχουν κέντρο τον άνθρωπο και την ανακούφιση όσων ανήκουν σε ευπαθείς και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Τελευταία, το κοινωνικό πρόγραμμα της Lidl Cyprus ‘’Buy The Bag Carry the Cause’’ δίνει το στίγμα στην κοινωνία μας ότι με απλές κινήσεις, αγοράζοντας μια απλή αλλά trendy τσάντα – ενισχύεται η χορηγία προς τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο και δημιουργείται ‘’μόδα’’ για κοινωνική συμμετοχή και ενίσχυση του σκοπού που εξυπηρετεί η Αροδαφνούσα.