Αναλυτική πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας μέχρι το Σαββατοκυρίακο

Αναλυτική πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας μέχρι το Σαββατοκυρίακο

Βορειοανατολικό ρεύμα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα κατά διαστήματα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

 

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη.

Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κατά διαστήματα συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις με ενδεχόμενο ελαφρών βροχών, κυρίως στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα ανατολικά θα παραμείνει ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, τα βόρεια και δυτικά παράλια, γύρω στους 18 στα ανατολικά και νότια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι και πάλι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις, με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών, κυρίως στις ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.