Δελτίο καιρού: Κρύο και παγετός τις πρωινές ώρες της Τετάρτης

Δελτίο καιρού: Κρύο και παγετός τις πρωινές ώρες της Τετάρτης

Απόψε θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά και νότια παράλια, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται, κατά τις αυγινές ώρες, να σχηματιστεί παγετός.

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ για να ενισχυθούν αργότερα σε μέτριους 4 και τοπικά μέχρι ισχυρούς 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ για να τραπούν μέχρι τις αυγινές ώρες βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί μέτριοι 4 και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες, μέσες κυρίως, νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να σημειώνει περαιτέρω μικρή πτώση.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

thermokrasies