Από Δευτέρα αλλαγές στον καιρό

Από Δευτέρα αλλαγές στον καιρό

Συνέχεια στο χειμωνιάτικο σκηνικό μέχρι την Κυριακή - επιστρέφει αίθριος καιρός τη Δευτέρα.

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται να πέσει χιονόνερο και πιθανό χιόνι.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4, και τοπικά µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες κυρίως στα παράλια. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να σηµειωθεί χιονόνερο, ή και χιόνι.Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός. Την Κυριακή παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και πιθανό µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να σηµειωθεί χιονόνερο, ή και χιόνι.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι σε πολλές περιοχές κυρίως αίθριος παρόλο που παροδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις κυρίως το απόγευµα. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Κυριακή και τη ∆ευτέρα και θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Τρίτη