Με συννεφιές η Κυριακή

Με συννεφιές η Κυριακή

Αλλαγή στο σύστημα που προκάλεσε τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων 24ώρων προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία.

Το ασθενές βαροµετρικό χαµηλό, µε κέντρο νοτιοδυτικά της Κύπρου, που επηρεάζει την περιοχή αναµένεται να υποχωρήσει από σήµερα το βράδυ.

Σήµερα περίοδοι µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε συννεφιά ενώ, κυρίως τις πρωινές ώρες, αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει παροδικά χιονόνερο, ή χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, ενώ το απόγευµα στα δυτικά θα τραπούν σε βορειοδυτικούς, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 3 στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τη ∆ευτέρα το απόγευµα θα εµφανίζονται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, τη ∆ευτέρα, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.\

Διαβάστε τί άφη πίσω της η κακοκαιρία στην Κύπρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεομηνία στη Λευκωσία