Παραμένει το κρύο μέχρι την Τρίτη - Αναμένεται χιονόπτωση

Παραμένει το κρύο μέχρι την Τρίτη - Αναμένεται χιονόπτωση

Ψυχρή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και πιθανό καταιγίδα, χιόνια στα ορεινά όπως και τα ηµιορεινά , ιδιαίτερα το πρωί. Αργότερα τα φαινόµενα αναµένεται να εξασθενίσουν και να περιοριστούν κυρίως στα ορεινά και βορειοδυτικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στον µείον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθεί ελαφρά χιονόπτωση ή χιονόνερο κυρίως στα ορεινά και βορειοδυτικά. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στον 1 βαθµό στο εσωτερικό, γύρω στους 4 στα παράλια και στους πλην 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, στα ηµιορεινά όπως και σε υπήνεµες πεδινές περιοχές αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Τη ∆ευτέρα θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν τοπικά ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά και ηµιορεινά. Μεµονωµένη ελαφρά χιονόπτωση ή χιονόνερο δεν αποκλείεται να παρατηρηθεί και σε πεδινές περιοχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Τρίτη παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη ελαφρά χιονόπτωση, σε ορεινές και ηµιορεινές περιοχές.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τρίτη και την Τετάρτη η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο