Σαββατοκύριακο με καύσωνα! Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία

Σαββατοκύριακο με καύσωνα! Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα νότια και νοτιοδυτικά παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη και στα δυτικά και τοπικά στα νότια το απόγευµα, λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 33 στα δυτικά, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Ωστόσο, τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηµατιστούν τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά, ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος. Παροδικά τις απογευµατινές ώρες θα εµφανίζονται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις στα ορεινά και το εσωτερικό, ιδιαίτερα τη ∆ευτέρα.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Κυριακή, ενώ τη ∆ευτέρα και την Τρίτη αναµένεται σταδιακά µικρή άνοδος.