Βροχερός Σεπτέμβρης – Δείτε τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες

Βροχερός Σεπτέμβρης – Δείτε τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Κατά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια, τα ανατολικά και βόρεια παράλια, στους 31 στα δυτικά παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες δεν αποκλείεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά παράλια λίγο ταραγμένη αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανόν μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού.

Η θερμοκρασία την Παρασκευή δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, αλλά το Σαββατοκύριακο αναμένεται να σημειώσει σταδιακά πτώση.