Βροχές και το Σ/Κ η άνοδος θερμοκρασίας; Ο καιρός μέχρι την Κυριακή!

Βροχές και το Σ/Κ η άνοδος θερμοκρασίας; Ο καιρός μέχρι την Κυριακή!

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τοπικά παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, ενώ στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια και νότια παράλια θα παραμείνει ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 25 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να σημειωθεί και μεμονωμένη καταιγίδα, ενώ από το απόγευμα αναμένεται σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα γενικά θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη ενώ στα δυτικά παράλια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Το Σαββατοκυρίακο και την Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ την Δευτέρα το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σάββατο, ενώ την Κυριακή και την Δευτέρα αναμένεται μικρή άνοδος.