Χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο ή καλοκαιρία; Ο καιρός μέχρι την Τρίτη!

Χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο ή καλοκαιρία; Ο καιρός μέχρι την Τρίτη!

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις και ενδέχεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα νότια και ανατολικά. Σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη στα δυτικά και βόρεια και λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 μποφόρ για να τραπούν αργότερα βόρειοι ως βορειοανατολικοί, μέτριοι 4 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα ανατολικά θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί και παροδικά στα νότια και δυτικά μέχρι νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα ανατολικά θα παραμείνει ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή και ακολούθως θα θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.