Υψηλές θερμοκρασίες ή αλλαγή σκηνικού; Ο καιρός μέχρι το Σαββατοκύριακο!

Υψηλές θερμοκρασίες ή αλλαγή σκηνικού; Ο καιρός μέχρι το Σαββατοκύριακο!

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 αλλά αρχικά στα δυτικά και βόρεια μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά και βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος ενώ τη Δευτέρα θα εμφανίζονται παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.