Βροχές από αύριο!- Ο καιρός μέχρι την Κυριακή

Βροχές από αύριο!- Ο καιρός μέχρι την Κυριακή

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Αύριο ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος, αλλά το απόγευμα θα αναπτύσσονται αυξημένες νεφώσεις και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι τις πρωινές ώρες κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα θα αναπτύσσονται αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 33°C 17°C 33%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 30°C 18°C 52%
Λεμεσός: 30°C 17°C 56%
Αεροδρόμιο Πάφου: 28°C 16°C 68%
Παραλίμνι 29°C 19°C 42%
Πρόδρομος 25°C 16°C 42%
Πόλις Χρυσοχούς: 28°C 16°C 66%