Πάρτε ομπρέλες- Επιτέλους βροχές

Πάρτε ομπρέλες- Επιτέλους βροχές

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργά το απόγευµα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ αλλά το απόγευµα στα νότια και δυτικά παράλια, παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα ανατολικά παράλια, ταραγµένη στα νότια και ταραγµένη µέχρι κυµατώδης στα δυτικά και βόρεια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος µε βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ και τοπικά µέχρι πολύ ισχυροί 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα ανατολικά, ταραγµένη στα νότια αλλά κυµατώδης στα δυτικά και βόρεια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες αλλά σταδιακά αναµένεται να βελτιωθεί.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Τρίτη, θα παραµείνει στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη, ενώ για την Πέµπτη αναµένεται µικρή άνοδος.