Μια ζέστη, μια κρύο - Δείτε πότε θα φύγει η σκόνη και πότε θα έχουμε βροχές!

Μια ζέστη, μια κρύο - Δείτε πότε θα φύγει η σκόνη και πότε θα έχουμε βροχές!

Ασθενής χαµηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και αργότερα τοπικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη και αργότερα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 16 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα µερικώς συννεφιασµένος ενώ δεν αποκλείεται να σηµειωθούν µεµονωµένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα δυτικά και βόρεια παράλια τοπικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 9 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Παρασκευή ενώ το Σαββατοκύριακο δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή