Χειμωνιάζει για τα καλά – Δείτε πότε θα έχουμε καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας!

Χειμωνιάζει για τα καλά – Δείτε πότε θα έχουμε καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας!

Σχετικά ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη ενώ στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγµένη, για να καταστεί αργότερα γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά ανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και παροδικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 3 στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στη µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε το ενδεχόµενο να πέσουν τοπικές βροχές ενώ την Τετάρτη αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ενώ για την Τετάρτη αναµένεται πτώση.