Ντυθείτε καλά! Έρχεται ΡΑΓΔΑΙΑ επιδείνωση του καιρού - Πότε θα ΧΙΟΝΙΣΕΙ στην Κύπρο!

Ντυθείτε καλά! Έρχεται ΡΑΓΔΑΙΑ επιδείνωση του καιρού - Πότε θα ΧΙΟΝΙΣΕΙ στην Κύπρο!

Σχετικά ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σταδιακά από την Τρίτη ασθενής χαμηλή πίεση θα αρχίσει να επηρεάζει την περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, όμως αργότερα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα ανατολικά όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως το απόγευμα και το βράδυ.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, με βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να σημειωθεί ελαφρά χιονόπτωση, το βράδυ.

Την Πέμπτη ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους είναι πολύ πιθανό να σημειωθεί χιονόπτωση.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται να σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση.