Στο ψυγείο και σήμερα η Κύπρος! Πού θα έχουμε χιόνια και βροχοπτώσεις από το βράδυ

Στο ψυγείο και σήμερα η Κύπρος! Πού θα έχουμε χιόνια και βροχοπτώσεις από το βράδυ

Ψυχρή αέρια µάζα καλύπτει την περιοχή, ενώ σχετικά χαµηλή πίεση αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή, από την Τετάρτη.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σύντοµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά αργά το απόγευµα θα καταστεί µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθµούς στο
εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου το πρωί θα επικρατεί παγετός.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένεται να πέσουν λίγες τοπικές ελαφρές βροχές ή και λίγα χιόνια, τοπικά στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη στα ανατολικά, αλλά λίγο ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια.

Η θερµοκρασία θα πέσει στους 4 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 12 βαθµούς στα δυτικά παράλια, στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στον ένα βαθµό στα ψηλότερα ορεινά όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ορεινά αναµένεται χιονόπτωση. Τη νύκτα τα φαινόµενα θα επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος, µε βροχές και τοπικές καταιγίδες. Στα ορεινά και τη νύκτα στα ψηλότερα ηµιορεινά θα σηµειώνεται χιονόπτωση. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Παρασκευή παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ορεινά θα σηµειωθεί τοπικά χιονόπτωση. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.