Για πόσο θα παραμείνει στον πάγο η Κύπρος; Ο καιρός τις επόμενες μέρες!

Για πόσο θα παραμείνει στον πάγο η Κύπρος; Ο καιρός τις επόμενες μέρες!

Χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές και στα ορεινά ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα νότια και ανατολικά παράλια, λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και στους -2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να επικρατεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και πιθανό µεµονωµένες καταιγίδες αλλά και χιόνια στα ορεινά, κυρίως µετά το µεσηµέρι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά αργότερα µέτριοι και παροδικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και πιθανό µεµονωµένες καταιγίδες αλλά και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Την Τρίτη, ενδέχεται αρχικά να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές και χιονόπτωση στα ορεινά, αλλά σύντοµα ο καιρός θα καταστεί µερικώς συννεφιασµένος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά µετά το µεσηµέρι θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και από αργά το απόγευµα αναµένονται τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και από το απόγευµα αναµένονται βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.