ΠΑΓΩΝΙΑ! Μέχρι που θα πέσει η θερμοκρασία το βράδυ της Κυριακής – Έρχεται και σκόνη από βδομάδας!

ΠΑΓΩΝΙΑ! Μέχρι που θα πέσει η θερμοκρασία το βράδυ της Κυριακής – Έρχεται και σκόνη από βδομάδας!

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος παρόλο που θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα ανατολικά όπου θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 3 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 5 στα νότια και στα βόρεια παράλια, στους 6 στα ανατολικά παράλια, στους 7 στα δυτικά παράλια και στους µείον 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, ηµιορεινά αλλά και σε ορισµένες πεδινές περιοχές αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεµα παράλια µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 17 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 18 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά στα προσήνεµα παράλια µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά παράλια αλλά στα υπόλοιπα παράλια αναµένεται να καταστεί σταδιακά µέχρι ταραγµένη.

Την Τρίτη, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες µετά το µεσηµέρι ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Αραιή σκόνη αναµένεται να παρατηρείται κατά διαστήµατα, την Τρίτη και την Τετάρτη, στην ατµόσφαιρα.

Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος αλλά αργότερα αναµένεται να καταστεί σε αρκετές περιοχές κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ σε κάποιες ορεινές περιοχές χιονόπτωση.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο την Τρίτη και την Τετάρτη και µικρή πτώση την Πέµπτη.