Χαλάει ξανά ο καιρός – Δείτε πότε θα έχουμε βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας

Χαλάει ξανά ο καιρός – Δείτε πότε θα έχουμε βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Κατά διαστήματα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με λίγες τοπικές βροχές.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση κατά το τριήμερο.