Συννεφιασμένος ο καιρός το Σαββατοκύριακο- Πότε σημειώνεται άνοδος της θερμοκρασίας

Συννεφιασμένος ο καιρός το Σαββατοκύριακο- Πότε σημειώνεται άνοδος της θερμοκρασίας

Μέτριο µέχρι ισχυρό δυτικό ρεύµα αέρα επηρεάζει παροδικά την περιοχή, ενώ ασθενής ψηλή πίεση θα καλύπει την περιοχή, από την Κυριακή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι ως επί το πλείστον κυρίως συννεφιασµένος, ενώ αργά το απόγευµα θα υπάρχουν και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό. Τοπικά αναµένεται να πέσουν λίγες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί µέτριοι, 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα παράλια και ορεινά σύντοµα ισχυροί, 5 µποφόρ. Το απόγευµα στα προσήνεµα θα πνέουν µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, αλλά σταδιακά στα προσήνεµα θα καταστεί ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, που πιθανό να δώσει τοπικά λίγες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα παράλια ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 15 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι ως επί το πλείστον κυρίως συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο στα ορεινά αλλά µικρή άνοδο στις υπόλοιπες περιοχές.