Νέα άνοδος της θερμοκρασίας- Δείτε πότε

Νέα άνοδος της θερμοκρασίας- Δείτε πότε

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις αλλά σύντοµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ, αλλά το απόγευµα τοπικά θα πνέουν ισχυροί 5 µποφόρ και στα προσήνεµα παράλια µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 13 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο.