Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία στην Κύπρο- Δείτε πότε

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία στην Κύπρο- Δείτε πότε

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι και σταδιακά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και στα νότια παράλια µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και τοπικά στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 33 στα ανατολικά, γύρω στους 32 στα νότια και τα βόρεια και γύρω στους 29 βαθµούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, αλλά σταδιακά στα ανατολικά και τα νότια παράλια θα καταστεί λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σαββάτο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη, ενώ από την Παρασκευή αναµένεται σταδιακά µικρή άνοδος.