Κτυπάει κόκκινο η θερμοκρασία στην Κύπρο- Πού θα φτάσει σήμερα ο υδράργυρος

Κτυπάει κόκκινο η θερμοκρασία στην Κύπρο- Πού θα φτάσει σήμερα ο υδράργυρος

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά µέχρι νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς, 3 µποφόρ και από το µεσηµέρι και µετά µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα το πρωί θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη για να καταστεί από το µεσηµέρι και µετά, λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 37 στα ανατολικά παράλια, στους 31 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί µέχρι βόρειοι ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί δυνατό να παρατηρείται τοπική χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Πέµπτη, για να παραµείνει στα ίδια επίπεδα.