ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ από το Τμήμα Μετεωρολογίας λόγω έντονων καιρικών φαινομένων - Μέχρι πότε ισχύει

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ από το Τμήμα Μετεωρολογίας λόγω έντονων καιρικών φαινομένων - Μέχρι πότε ισχύει

Έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν σήμερα στην Κύπρο, με το Τμήμα Μετεωρολογίας να εκδίδει κίτρινο συναγερμό, ο οποίος ισχύει μέχρι το απόγευμα.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο λειτουργός του Τμήματος Μετεωρολογίας, Παναγιώτης Γεωργίου, τα φαινόμενα είναι έντονα, με κατά τόπους έντονη βροχόπτωση και καταιγίδες.

Το Τμήμα Μετεωρολογίας, σημείωσε, έχει εκδώσει κίτρινο συναγερμό, ο οποίος ισχύει από τις 02.00 τα ξημερώματα μέχρι τις 14.00.

Όπως είπε ο κ. Γεωργίου, η βροχόπτωση πιθανόν να ξεπεράσει τα 50 χιλιοστόμετρα. Πρόσθεσε ότι μέχρι το απόγευμα η Κύπρος θα επηρεάζεται από βροχές ή καταιγίδες κατά τόπους, ωστόσο αργά το βράδυ τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν.

Για τις επόμενες ημέρες, ο κ. Γεωργίου ανέφερε ότι από αύριο μέχρι και την Πέμπτη δεν αναμένεται κάτι έντονο. "Ίσως κάποια μεμονωμένη ή ασθενής βροχή την Τρίτη επηρεάσει την περιοχή", είπε. Σημείωσε ακόμα ότι την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Διαβάστε επίσης: 

ΚΑΙΡΟΣ: Συνεχίζονται οι βροχές και τις επόμενες μέρες – «Εξαφανίστηκε» το Τρόοδος (PHOTOS)

Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Κύπρο – Μέχρι πότε θα διαρκέσουν οι βροχές στο νησί

Δώρα Ζέμπερη: Η φωτογραφία του δολοφόνου, οι κάμερες και το κλεμμένο κινητό

Προπονητής πάλης σε σύλλογο Αττικής ασελγούσε σε 14χρονη αθλήτρια – Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Αθηνών

Με βροχές μας καλημέρισε η Κυριακή (5/11) – Συμβουλές για ασφαλή οδήγηση σε βρεγμένο οδόστρωμα

Απίστευτο! Έλληνας τραγουδιστής άφησε τις πίστες κι έγινε ιεραπόστολος (PHOTOS)

'Οπως αναφέρεται στο δελτίο καιρού του Τμήματος Μετεωρολογίας η θερµοκρασία σήμερα θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες, κυρίως ελαφρές, βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο τη Δευτέρα ενώ την Τρίτη δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

ΚΥΠΕ