Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Ο καιρός μέχρι την Τετάρτη

Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Ο καιρός μέχρι την Τετάρτη

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ σταδιακά θα καταστεί γενικά µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι για να καταστούν από το µεσηµέρι και µετά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη για να καταστεί από το µεσηµέρι και µετά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες βροχές, αρχικά στα δυτικά και στη συνέχεια και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεµοι θα είναι κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την ∆ευτέρα,ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Την Τρίτη αρχικά αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά.

Την Τετάρτη,ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση.