ΚΑΙΡΟΣ - ΚΥΠΡΟΣ: ΠΑΓΩΝΙΑ! Μέχρι που θα πέσει η θερμοκρασία απόψε το βράδυ - Δείτε αναλυτικά!

ΚΑΙΡΟΣ - ΚΥΠΡΟΣ: ΠΑΓΩΝΙΑ! Μέχρι που θα πέσει η θερμοκρασία απόψε το βράδυ - Δείτε αναλυτικά!

Βορειοδυτικό ρεύμα σε συνδυασμό με ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ταραγμένη στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα νότια και τα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στα δυτικά και βόρεια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα νότια και τα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.