Αλλάζει από αύριο ο καιρός – Τι θα περιέχει το «μενού»

Αλλάζει από αύριο ο καιρός – Τι θα περιέχει το «μενού»

Αλλάζει το αίθριο σκηνικό του καιρού και «βάζει» τα βροχερά του!

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε ακόμη: 

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις και πιθανό να πέσουν τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Στα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Διαβάστε περισσότερα για Περισσότερα πατώντας εδώ!