Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα δυτικά, βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Διαβάστε ακόμη:
- Αποκάλυψη - «βόμβα» από τη 19χρονη Ειρήνη: «Αυτός μου έδωσε τα 2,6 κιλά κοκαΐνης»
- Tα νυχτοπερπατήματα της ξανθιάς παρουσιάστριας - Μας «πέταξε τα μάτια έξω» με το ντεκολτέ της – Pic
- Αλλάζει από αύριο ο καιρός – Τι θα περιέχει το «μενού»
- Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού – Σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Στα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.
Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε σχέση με την Τετάρτη.