Συννεφιές το βράδυ της Κυριακής 3/12 – Πως διαμορφώνεται το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες

Συννεφιές το βράδυ της Κυριακής 3/12 – Πως διαμορφώνεται το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. 

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα δυτικά, βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε ακόμη: 

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Στα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε σχέση με την Τετάρτη.

Διαβάστε περισσότερα για Περισσότερα πατώντας εδώ!