ΚΥΠΡΟΣ: Χριστουγεννιάτικος ο καιρός - Ποιες μέρες θα έχουμε βροχές, πτώση θερμοκρασίας και χιόνια!

ΚΥΠΡΟΣ: Χριστουγεννιάτικος ο καιρός - Ποιες μέρες θα έχουμε βροχές, πτώση θερμοκρασίας και χιόνια!

Χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, µέτριοι 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα ισχυροί 5 και παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. 

Αύριο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες. Στα ορεινά αναµένεται να χιονίσει. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα ισχυροί 5 και παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη αλλά παροδικά στα προσήνεµα παράλια θα είναι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας. Στα ορεινά αναµένεται να χιονίσει. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ αλλά σταδιακά αναµένεται να εξασθενίσουν σε 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη αλλά παροδικά στα προσήνεµα παράλια θα µέχρι κυµατώδης. 

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, ενώ στα ορεινά θα χιονίσει. Σταδιακά αναµένεται αισθητή βελτίωση. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή. 

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο.