Ήρθαν τα Χριστούγεννα, έρχονται και τα χιόνια! Δείτε πότε θα «ντυθεί» στα λευκά η Κύπρος

Ήρθαν τα Χριστούγεννα, έρχονται και τα χιόνια! Δείτε πότε θα «ντυθεί» στα λευκά η Κύπρος

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από τα Χριστούγεννα αναµένεται ασθενής ψηλή πίεση.

Σήµερα ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και τα ορεινά θα είναι τοπικά συννεφιασµένος, µε ενδεχόµενο ελαφράς βροχής, αλλά από το µεσηµέρι και µετά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα.

Δείτε ακόμη: 

Τοπικά στα ορεινά αναµένεται να χιονίσει. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές κατά διαστήµατα ή και καταιγίδα. Στα ορεινά αναµένεται να χιονίσει. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και τοπικά µέχρι νότιοι, µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ αλλά αργότερα θα καταστούν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς ως µέτριοι, σε 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά αρχικά στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους πλην 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Τη ∆ευτέρα, ηµέρα των Χριστουγέννων, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αρχικά θα υπάρχουν τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.

Την Τετάρτη θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Διαβάστε περισσότερα για την Κύπρο πατώντας εδώ!