ΚΑΙΡΟΣ: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας - Ποιες μέρες θα έχουμε βροχές, καταιγίδες και χιόνια!

ΚΑΙΡΟΣ: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας - Ποιες μέρες θα έχουμε βροχές, καταιγίδες και χιόνια!

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει προσωρινά την περιοχή. Την Παρασκευή και το Σάββατο στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι και την Κυριακή θα έχουμε ραγδαία επιδείνωση του καιρού με χιόνια και βροχές.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και αργά το απόγευμα πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει και χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ στις κορυφές του Τροόδους θα χιονίσει. Σταδιακά αναμένεται αισθητή βελτίωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.