ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χαλάει τα σχέδια για την Τσικνοπέμπτη ο καιρός - Το σκηνικό στην πρωτεύουσα!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χαλάει τα σχέδια για την Τσικνοπέμπτη ο καιρός - Το σκηνικό στην πρωτεύουσα!

Δεν φαίνεται να κάνει την χάρη στους Λευκωσιάτες ο καιρός.

Το σκηνικό του καιρού στην πρωτεύουσα χαλάει τα σχέδια των Λευκωσιατών.

Από το πρωί της Πέμπτης (8/2) στην ατμόσφαιρα παρατηρείται σκόνη ενώ σε αρκετές περιοχές παρατηρούνται ελαφρές βροχοπτώσεις και συννεφιά.

Δείτε παρακάτω την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για την σημερινή μέρα σε όλη την Κύπρο:

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις ενώ στην ατµόσφαιρα θα εξακολουθήσει να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Το πρωί, στα προσήνεµα παράλια θα πνέουν παροδικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις, ενώ η αραιή σκόνη που υπάρχει στην ατµόσφαιρα αναµένεται να υποχωρήσει σταδιακά. Τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό και στα ψηλότερα ορεινά, στους 14 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 13 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Από το Σάββατο αναµένεται να παρατηρηθεί εκ νέου σκόνη στην ατµόσφαιρα, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναµένεται από το βράδυ της Κυριακής.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο.

Διαβάστε περισσότερα για την Κύπρο πατώντας εδώ!