ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Έρχεται αισθητή πτώση θερμοκρασίας - Δείτε από ποια μέρα!

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Έρχεται αισθητή πτώση θερμοκρασίας - Δείτε από ποια μέρα!

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, που αναμένεται να υποχωρήσει από το βράδυ της Κυριακής.

Το απόγευμα θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και περίοδοι με αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές ή και μέσες νεφώσεις ενώ τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, και στα βόρεια, νοτιοανατολικοί μέχρι νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα παράλια και στους 8 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 16 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τη Δευτέρα.