Δε λέει να αποφασίσει ο καιρός – Τι αναφέρει το δελτίο για τις επόμενες ημέρες

Δε λέει να αποφασίσει ο καιρός – Τι αναφέρει το δελτίο για τις επόμενες ημέρες

Αναλυτικά τι μας επιφυλάσσει ο καιρός μέχρι και την Παρασκευή.

Σήµερα περίοδοι µε αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε παροδικά αυξηµένη συννεφιά, που αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα δυτικά παράλια το πρωί µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σηµειωθεί µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και αρχικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη εκτός από τα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια που θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 10 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη περίοδοι µε αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε παροδικά αυξηµένη συννεφιά, που αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές.

Την Παρασκευή θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο.

Διαβάστε περισσότερα για την Κύπρο πατώντας εδώ!