Μπήκε για τα καλά η άνοιξη - Ο καιρός μέχρι την Παρασκευή

Μπήκε για τα καλά η άνοιξη - Ο καιρός μέχρι την Παρασκευή

Στην ατµόσφαιρα αναµένεται σταδιακά να παρατηρηθεί αραιή σκόνη.

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα αναµένεται σταδιακά να παρατηρηθεί αραιή σκόνη η οποία το βράδυ θα υποχωρήσει. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά το απόγευµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο Αταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες δεν αποκλείεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Πέµπτη, θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται µετά το µεσηµέρι ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να
αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη
µεταβολή.