Καιρός: Θάλασσα το Σαββατοκύριακο - Συννεφιά από Δευτέρα

Καιρός: Θάλασσα το Σαββατοκύριακο - Συννεφιά από Δευτέρα

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ, στα δυτικά και τα βόρεια, θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ, στα δυτικά και τα βόρεια, θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος. Τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη, κυρίως τις αυγινές ώρες.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, στα δυτικά και τα βόρεια, θα είναι κατά διαστήµατα µερικώς συννεφιασµένος.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση και θα κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Διαβάστε περισσότερα για την Κύπρο ΕΔΩ!