Προσοχή! Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Προσοχή!  Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Απόψε  θα υπάρχουν αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό αλλά και σε περιοχές στα βόρεια και στα ανατολικά. 

Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ ενώ σε καταιγίδα δυνατό να µεταβάλλονται και να ενισχύονται στα 5 µε 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σε κάποιες περιοχές κυρίως αίθριος αλλά στα παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα βόρεια ή και στα ανατολικά.

Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται σε κάποιες περιοχές να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη.

Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα νότια και ανατολικά, γύρω στους 18 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές στα παράλια.

Αργότερα όµως, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό αλλά και σε περιοχές στα βόρεια και στα ανατολικά. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ.

Σε καταιγίδα δυνατό να µεταβάλλονται και να ενισχύονται στα 5 µε 6 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη ∆ευτέρα, θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και µε παροδικά αυξηµένη συννεφιά ενώ τις µεσηµβρινές και απογευµατινές ώρες αναµένονται µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο, παραµένοντας κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΠΗΓΗ ΣΙΓΜΑ

Διαβάστε επίσης

Συναγερμός με αεροσκάφος στο Αεροδρόμιο Λάρνακας (pic)

Οι φόβοι του Νετανιάχου για την Τουρκία -Τι αποκάλυψε στον Χριστοδουλίδη και στον Κοτζιά