ΚΑΙΡΟΣ: Πότε θα αρχίσει να ανεβαίνει η θερμοκρασία

ΚΑΙΡΟΣ: Πότε θα αρχίσει να ανεβαίνει η θερμοκρασία

Εξασθενεί και κινείται ανατολικά το βαρομετρικό χαμηλό που επηρεάζει την περιοχή της Κύπρου. Για σήμερα, Πέμπτη, προβλέπονται βροχές και καταιγίδες σε διάφορες περιοχές, ωστόσο το φαινόμενο θα αρχίσει να υποχωρεί σταδιακά.

Aναλυτικά: Το απόγευµα της Πέμπτης ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά, βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες σε αρκετές περιοχές, ενώ από αργά το απόγευµα αναµένεται σταδιακή βελτίωση των φαινοµένων.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδα, ενώ αργότερα θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και την ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ, κυρίως το Σάββατο, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές για την εποχή.


Πηγή: philenews