Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευµα στα δυτικά βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά µέχρι λίγο ταραγµένη.

 Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 25 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που αργότερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα ανατολικά, µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, στα βόρεια παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά, γύρω στους 15 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα δυτικά παράλια.
 
Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.
 
Οι  θερµοκρασίες θα κυµαίνονται πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.