Πως θα είναι σήμερα (31/10) ο καιρός στην Κύπρο

Πως θα είναι σήμερα (31/10) ο καιρός στην Κύπρο

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευμα, στα δυτικά παράλια, νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Παροδικά, στα προσήνεμα παράλια, θα πνέουν μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια και λίγο ταραγμένη στα νότια και ανατολικά παράλια.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση, παραμένοντας, ωστόσο, πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ