Κίτρινη Προειδοποίηση: Με βροχές και καταιγίδες υποδεχόμαστε το 2019

Κίτρινη Προειδοποίηση: Με βροχές και καταιγίδες υποδεχόμαστε το 2019

Κίτρινη προειδοποίηση από το Τμήμα Μετεωρολογίας

Κίτρινη προειδοποίηση από το Τμήμα Μετεωρολογίας για απόψε το βράδυ από τις 11, μέχρι αύριο το βράδυ στις 11 και πάλι.

Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, αναμένονται βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν την περιοχή της Κύπρου.

Η συνολική βροχόπτωση δυνατό να ξεπεράσει τοπικά τα 55 χιλιοστόμετρα κατά το 24ωρο, προστίθεται.

>>>>> Ποιο όνομα δόθηκε στην κακοκαιρία που έρχεται στην Κύπρο, όμως όχι από τη Μετεωρολογική

Δείτε αναλυτικά τον καιρό:

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ενώ σταδιακά αναμένονται και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει χιόνι. Τα φαινόμενα τοπικά δυνατό να είναι έντονα ή παρατεταμένα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στα ψηλότερα ορεινά κατά διαστήματα θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Τα φαινόμενα τοπικά δυνατό να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, ενώ στα ψηλότερα ορεινά κατά διαστήματα θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ στα ψηλότερα ορεινά κατά διαστήματα θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Τα φαινόμενα τοπικά δυνατό να είναι έντονα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τετάρτη και άνοδο από την Πέμπτη για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.