Δεν βλέπεις τη μύτη σου από την ομίχλη στα ορεινά (Φωτός)

Δεν βλέπεις τη μύτη σου από την ομίχλη στα ορεινά (Φωτός)

Το σκηνικό είναι ξανά χειμωνιάτικο

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Δεν βλέπεις τη μύτη σου από την ομίχλη στα ορεινά. Από την περιοχή Κακοπετριάς μέχρι τις παρυφές του Τροόδους το τοπίο είναι ομιχλώδες. Οι φωτογραφίες λήφθηκαν από την περιοχή Κυπερούντας στις 14:30 το μεσημέρι.

Διαβάστε επίσης: Προσοχή: Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες

Για το λόγο αυτό οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διατηρούν αποστάσεις μεταξύ τους, αφού κατά διαστήματα βρέχει καταρρακτωδώς.

51956060 1476369535828405 2773042456386600960 n

Σύμφωνα με το μετεωρολογικό δελτίο:  Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται βροχές, σε πολλές περιοχές και µεµονωµένες καταιγίδες, µε τα περισσότερα φαινόµενα να επηρεάζουν τα νότια, τα ανατολικά και το εσωτερικό. Τοπικά οι βροχές δυνατό να είναι έντονες ή παρατεταµένες. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά κατά τόπους ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη αλλά στα βόρεια µέχρι κυµατώδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται βροχές, σε πολλές περιοχές και µεµονωµένες καταιγίδες, µε τα περισσότερα φαινόµενα να επηρεάζουν τα νότια, τα ανατολικά και το εσωτερικό. Τοπικά οι βροχές δυνατό να είναι έντονες ή παρατεταµένες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσουν σταδιακά χιόνια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και κατά τόπους παροδικά ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και τα νότια παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.