Καταιγίδες και χιόνια από αύριο

Καταιγίδες και χιόνια από αύριο

Πως θα είναι ο καιρός μέχρι και την Τρίτη

Σήµερα ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος µε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, ενώ από το µεσηµέρι θα καταστεί κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο µεµονωµένης καταιγίδας. Στα ψηλότερα ορεινά θα σηµειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και το απόγευµα στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να σηµειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον ένα βαθµό στα ψηλότερα ορεινά όπου θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Κυριακή, ενώ δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή τη ∆ευτέρα και την Τρίτη, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 52 εκατοστά.

ΚΥΠΕ