Καιρός για Καθαρά Δευτέρα, πότε μας ξανάρχονται οι βροχές

Καιρός για Καθαρά Δευτέρα, πότε μας ξανάρχονται οι βροχές

Η πρόβλεψη μέχρι την Τετάρτη

Καιρός για Καθαρά Δευτέρα θα περάσουμε αύριο  αφού σύμφωνα με το Μετεωρολογικό Δελτίο θα υπάρξει ηλιοφάνεια. Σήμερα Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά
.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τη νύκτα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να παραµείνει πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
 
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες, κυρίως µέσες και ψηλές, νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να παραµείνει πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα σηµειώσει σηµαντική βελτίωση.